Ligging en bereikbaarheid

#

Hartje Valkenburg

Het nieuwe woon- en winkelhart wordt gebouwd in het centrum van Valkenburg. Het project beslaat het gebied tussen de Reinaldstraat, de Louis van de Maesenstraat, de Dr. Erensstraat en de Sint Pieterstraat. Aan de Kei ligt centraal ten opzichte van verschillende uitvalswegen en bevindt zich op loopafstand van Station Valkenburg.

Toegang tot de appartementen

De appartementen zijn verdeeld over drie bouwdelen, elk met een eigen entree:

  • Blok A: de appartementen 1 t/m 7 en 17 t/m 20 (1e verdieping) en 27 t/m 33 en 43 t/m 46 (2e verdieping) worden ontsloten via lift en trappenhuis A. De entreehal ligt aan de noordzijde van de Louis van de Maesenstraat.
  • Blok B: de appartementen 21 t/m 26 en 53 (1e verdieping) en 47 t/m 52 (2e verdieping) worden ontsloten via lift en trappenhuis B. De entreehal ligt aan de Dr. Erensstraat, vlakbij de HEMA.
  • Blok C: de appartementen 8 t/m 16 (1e verdieping) en 34 t/m 42 (2e verdieping) worden ontsloten via lift en trappenhuis C. De entreehal ligt aan de zuidzijde van de Louis van de Maesenstraat.

Toegang tot de parkeergarage

De in- en uitrit voor autoverkeer is gelegen aan de Sint Pieterstraat. De openbare voetgangersentree van de garage bevindt zich aan de Irmengardpassage. Naast trappenhuis C, aan de Louis van de Maesenstraat, ligt een nachtingang voor gebruikers van de openbare garage. Deze is alleen toegankelijk met een parkeerpas.

#