Afwerking

#

De afwerking van de appartementen verschilt per woningtype. Op deze pagina vindt u een beschrijving van de standaard afwerking. Natuurlijk kunt u de afwerking van uw appartement in overleg met de kopersadviseur aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Vloeren en vloerverwarming

De appartementen zijn afgewerkt met zwevende dekvloeren van anhydriet. De isolatielaag zorgt voor extra demping van contactgeluiden, zoals lopende mensen of schuivende stoelen. Elk appartement is volledig voorzien van vloerverwarming. Dit is niet alleen erg comfortabel maar ook bijzonder praktisch, want u hoeft bij het inrichten geen rekening te houden met radiatoren.

De badkamer en het gastentoilet zijn voorzien van een zwevende ondervloer met daarbovenop een tegelvloer die qua uitstraling aansluit bij het aanwezige sanitair. In de straatzicht appartementen worden vloertegels gelegd met een afmeting van 33 x 33 centimeter. Voor de tuin- en pleinzicht appartementen zijn vloertegels van 45 x 45 centimeter voorzien.

Wandafwerking

De wanden van de badkamer worden betegeld tot aan het plafond. De wanden van het gastentoilet worden tot circa 1.50 meter hoogte voorzien van tegels en daarboven van spuitwerk. De keuken wordt tot een hoogte van circa 75 centimeter boven het werkblad voorzien van wandtegelwerk. De overige wanden worden behangklaar opgeleverd. Als u de muren wilt voorzien van muurverf moet u ze eerst voorbehandelen om kleine oneffenheden weg te werken.

Plafonds

De plafonds worden voorzien van spuitwerk. Bij de pleinappartementen zijn de plaatnaden aan de onderzijde van de breedplaatvloeren vlak afgewerkt. Bij de overige appartementen blijven deze naden zichtbaar.

Binnendeuren en kozijnen

De pleinappartementen krijgen houten binnendeurkozijnen zonder bovenlicht met stompe binnendeuren. De overige appartementen krijgen stalen binnendeurkozijnen zonder bovenlicht met opdek binnendeuren. Alle deuren en kozijnen zijn wit afgelakt.

Buitenruimte

Alle appartementen beschikken over één of meer balkons/dakterrassen afgewerkt met betontegels. Deze buitenruimten zijn voorzien van een lichtpunt en een spatwaterdichte wandcontactdoos. Enkele balkons/dakterrassen zijn daarnaast voorzien van een buitenkraan.

Op de 1e verdieping wordt onderscheid gemaakt tussen semi-openbare ruimte en privé bezit, door bestrating in twee verschillende kleuren. Daarnaast worden de privé dakterrassen afgebakend met behulp van plantenbakken. De daktuin tussen de appartementen van blok A wordt ingericht met een plantenbak in combinatie met houten zitbanken en wordt voorzien van verlichting.